Sådan bruger du hudplejeprodukter i den rigtige rækkefølge

Indeholder affiliatelink

Rækkefølge er vigtig

At bruge sine hudplejerprodukter i den rigtige rækkefølge gør hele forskellen. Begynd fra tyndest til tykkest, og læg dine produkter i lag, så huden kan absorbere hvert trin bedst muligt.

Se her, hvordan du lægger din hudpleje i lag på HaroCare-måden:

Forskellige produkter virker på forskellige ting.

Med lag-på-lag-hudpleje kan man bedre få held med at målrette sine hudproblemer og fokusere på sine tient.

Hvad vi kommer på vores hud, hvornår vi gør det og i hvilken rækkefølge, kan gøre en markant forskel for de resultater, man gerne vil opnå.

Huden er i bund og grund designet til at danne en barriere. Når det kommer til brugen af hudplejeprodukter er det afgørende at kende den bedste måde at maksimere optagelsen af indholdsstofferne på. 

Sådan bruger du dine produkter i den rigtige rækkefølge

  1. Tommelfingerregel. Produkterne bør påføres fra det tyndeste til det tykkeste med hensyn til konsistens. 

  2. Rens ansigtet før du påfører produkter. Hydrating Cleansing Gel er en ultra mild rensegel, der samtidig er ret effektiv til både af fjerne snavs, makeup og mascara. Den føles fugtende og blød på huden

  3. Start med at give huden et par pift med en mist. Det starter fugtprocessen ved at fodre huden med vand. Tantalizing Mist fylder hudcellerne med anti-oxidant beskyttelse, hjælper med at genskabe elasticitet, stimulerer mikrocirkulationen og reducerer rødme og inflammation. Dens pirrende duft af vanilje, ylang-ylang, jasmin og rose-otto vækker både huden og sanserne.

  4. Serum kan man med fordel komme ovenpå den let absorberende olie. Sera er meget koncentrerede produkter og indeholder ekstra aktive ingredienser, der kan gå dybt ind og behandle særlige hud-udfordringer. Påfør sera efter konsistens/tykkelse. Flydende før de gelé-agtige. Get Even er gavmildt tilsat C-vitaminer, B3 og plejende urter. Denne lette og velduftende serum arbejder på at få huden til at fremstå ensartet og spændstig. Formularen er designet til at minimere pigmentpletter, rense porerne og øge ceramid- og collagenniveauet.

  5. Husk øjnene. Den tynde og sarte hud omkring øjne har brug for en særlig og målrettet behandling. Youthful Eyes er designet til at køle, løfte og lysne øjenområdet og reducere synligheden af små linjer hævelser. Den indeholder kraftige antioxidanter, vitaminer, planteekstrakter, ceramider og peptider, der alle hjælper med at gøre øjenhuden mere fast og sund.

  6. Læg en creme (dag/nat) der fugtmætter huden, beskytter og støtter dannelse af hudbarriere. Renewing Lifting Face Cream er en ægte anti-age creme med peptider, ceramider og selvfølgelig dybt fugtende og nærende økologiske olier. I min morgenrutine påføre jeg denne silkebløde creme  med dens behagelige duft af orangeblomst og vanilje, der gør mig top klar til at møde dagen.

  7. Slut af med en let ansigtsolie. Tip. Brug fortrinsvis ansigtsolier blandet af olier, der har samme molekylestruktur som huden, så olien let kan trænge ind og pleje og tilføre vitaminer. På den måde undgår du olie, der lægger sig oven på huden og tilstopper porerne. Obsession Face Oil er lavet på en blanding af nogle af verdens bedste, og mest næringsrige olier -alle super letoptagelige så huden hele tiden er fugtmættet, beroliget og helt uden at være fedtet.

Husk også: Om dagen kan man evt. komme en creme med solfaktor i på som allersidste lag. 

Næste
Næste

Hannes 9-trins aften skønheds- og selvplejerutine