Hvorfor hudpleje er så vigtigt - 3 gode grunde til at du gerne vil pleje din hud hver dag

Er det besværet værd at rense, smøre og skrubbe to gange om dagen for at forbedre eller bevare sin huds sundhed?

Det er det i hvert fald – læs her er hvorfor.

1. Sund hud og sund krop hænger sammen

Huden er vores største organ, et helt vitalt organ ligesom alle andre kropsdele.

Hvordan kroppens generelt har det kan man se på huden, for huden er den største indikator på hvordan vi ellers går og har det.

Blandt andet ligger inflammationer og en svag hudbarriere bag de fleste hudproblemer - lige fra akne til forstørrede porer, rynker, slaphed, pigmentforandringer og manglende glød og tør hud.

2. Anti-aging

Vidste du, at vores huds sundhed topper ved 18-årsalderen? Og så snart vi rammer 30'erne, sætter aldringsprocesserne for alvor ind, og hudens evne til at regenerere sig bliver gradvist mindre.

Det er et privilegie at blive ældre, men det har da også sine udfordringer. Kroppen producerer fx mindre kollagen, hvilket mindsker hudens struktur og styrke, hvilket ikke kun har en kosmetisk betydning, det gør også, at huden har lettere ved at bløde, og bliver mere skrøbelig, tynd og slap. Den mister også styrke og glathed

Men en konsekvent daglig hudplejerutine der omfatter rensning, peeling, fugtpleje og lidt massage, kan gøre underværker og hjælpe med at holde huden spændstig, jævn og dugfrisk.

Hvis du herudover tilføjer en god diæt, der indeholder kollagen, probiotika, antioxidanter og omega3, vil din hud virkelig belønne dig.

3. Hudens tilstand om ti år afhænger af den hudplejerutine, du anvender i dag.

En konsekvent daglig hudplejerutine med rens, peeling, fugtpleje og lidt massage, kan gøre underværker og hjælpe med at holde huden spændstig, jævn og dugfrisk.

Jeg har lavet HAROCARE, fordi jeg kun vil have det bedste til min hud. Gode økologiske olier, genopbyggende peptider, styrkende ceramider, helende urter, fugtende hyaluronsyre, peelende frugtsyre og kraftige antioxidanter.

Forrige
Forrige

Hannes 9-trins aften skønheds- og selvplejerutine

Næste
Næste

6 måder din hud forandrer sig på, hvis du renser den hver dag