6 måder din hud forandrer sig på, hvis du renser den hver dag

Jeg ved det godt. Man er dumpet godt og grundigt ned i sofadessen, har lagt sig i velfortjent Netflix-stilling, og det sidste man har lyst til, er da at lette de lange for at gå ud og klaske vand i hovedet, men læs alligevel videre, for for det første tager det hele maks. fem minutter, og for det andet skal du jo derud på et og andet tidspunkt i andet øjemed (tissetår og tandbørstning ordner jo ikke sig selv), så der kan du bruge anledningen, og for det tredje bliver din hud så pæn af det - altså af rensningen.

Mine 6 gode grunde til at rense ansigtet hver dag (morgen og aften)

1. Flot glød

Når man dagligt fjerner den snavs som lander på ansigtet - både om natten og om dagen og når vi er ude og inde - så hjælper det med at bevare et sundt udseende og en flot glød.

2. Færre bumser

En god rensegel renser også porerne, og forhindrer på den måde, at der ophober sig snavs her. Huden egen sebum (fedtstof) kan så uhindret nå hudoverfladen, hvilket mindsker udbrud af bumser, hudorme og akne.

3. Mindre porestørrelse

En ren hud gør at huden bedre kan ånde og modtage fugt. Det har den effekt at porerne har mindre tendens til at udvide sig. Med andre ord hjælper det med at bevare den eftertragtede fine porestørrelse.

4. Mindre irritation

Når man renser ansigt morgen og aften, fjerner man den olie og det snavs, som er med til at irritere huden En ren hud klør mindre, og man er således mindre tilbøjelig til at pille i ansigtet med sine bakteriefingre., the way you tell your story online can make all the difference.

5. Mere fugt

En god rensegel hjælper med at holde huden fugtet (tør hud ser let gammel ud).

6. Fundamentet i den gode hudpleje

En ren og lækker hud kan lettere optage alle de andre lækre plejeprodukter man gerne vil nære sin hud med. En ren og lækker hud kan lettere optage alle de andre lækre plejeprodukter man gerne vil nære sin hud med.

Vigtigt. Brug en mild, ikke-irriterende rens med en pH-værdi der ligger mellem 4,5 - 5,9, for huden har nemlig også en naturlig sur kappe som består af gode fedtstoffer samt sure stoffer fra sved og gavnlige bakterier, som beskytter mod udtørring irritation og infektioner. Jo højere pH-værdi en sæbe har, des mere affedter og forstyrrer den hudens balance

Som navnet antyder så er min ansigtsrens Hydrating Cleansing Gel også fugtende. Så når man har vasket og tørret sig, er huden ikke bare ren, men også dejlig fugtet og blød.
Selvom man har meget makeup på kan man nøjes med at vaske ansigtet én gang for denne milde ansigtsrens, fjerner let al snavs, makeup og mascara.
Dens dejlige naturlige duft af grapefrugt tilbyder et pust af glæde.
Og jeg har selvfølgelig valgt allergivenlige ingredienser og gået en stor bue uden om sulfater - fri for sodium lauryl sulfate (SLS)

Tip: Denne rens bliver aktiveret af vand. Kom den på fugtet hud og med let våde hænder. På den måde bliver gelen glat og dejligt rensende.

Forrige
Forrige

Hvorfor hudpleje er så vigtigt - 3 gode grunde til at du gerne vil pleje din hud hver dag

Næste
Næste

11 tips til den bedste hudplejerutine der kan give dig den eftertragtede dewy glow. Plus hvordan du omgående får glat og saftig glød.